Sunday 20 March 2011

Αγία Τριάδα | Χρωματική άναπλαση

Λίγα βήματα μακριά από την πολύβοη κεντρική αγορά του Ηρακλείου βρίσκεται ένα ‘άλλο’ κέντρο, ξεχασμένο και παραμελημένο για χρόνια. Πρόκειται για την Αγία Τριάδα ή αλλιώς το ‘παλιό Ηράκλειο’ που κάποτε έσφυζε από ζωή.

Σήμερα,η περιοχή παραμένει μια γραφική αλλά προβληματική γειτονιά που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να γίνει μια από τις ομορφότερες της πόλης.
Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2011 στις 10:00, η εφημερίδα free press του Ηρακλείου ΜΟΝΙΤΟΡ, σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας, οργανώνουν την χρωματική ανάπλαση των προσόψεων των κτιρίων της ιστορικής αγοράς του Ηρακλείου, την οδό Ντεντιδάκηδων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Η εκδήλωση θα έχει χαρακτήρα street party , με μουσικές του κόσμου, συνοδεία πινέλων, χρωμάτων, και δημιουργικής διάθεσης.
Περισσότερα εδώ



Φώτο & βίντεο ανάρτησης : Στυλιανός Παπαρδέλας
website | blog

Θυμηθήκαμε το "Let's colour project", μια πρωτοβουλία παγκόσμιας κλίμακας, των εταιριών Dulux, Dulux Valentine, Coral και Marshall, που στοχεύει στη μεταμόρφωση των γκρίζων πόλεων σε πολύχρωμα αστικά τοπία.Μια αποστολή να εξαπλωθεί το χρώμα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται από κοινού με τις τοπικές κοινωνίες, καθώς όλοι μαζί, κάτοικοι και οργανωτές, βάφουν δρόμους, σπίτια, σχολεία και πλατείες.



Το "Let's colour project" ξεκίνησε το Μάρτιο του 2010 και έχει μέχρι στιγμής επέμβει χρωματικά σε δρόμους του Rio de Janeiro, σε εργατικές κατοικίες στο Παρίσι, σε δημοτικά σχολεία στο Λονδίνο,το Γιοχανεσμπουρκ και το Άμστερνταμ, σε πλατεία, σχολείο και κεντρικό δρόμο στο Ραζαστάν και σε γραφική γειτονία της Κωσταντινούπολης.
Αρχές Μαΐου αναμένεται να υλοποιηθεί το project και στην Κύπρο. Στη χρωματική παρέμβαση θα εμπλέκονται αρχιτέκτονες, γνωστοί καλλιτέχνες καθώς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Περισσότερα εδώ

3 comments:

yanmaneee said...

kawhi leonard shoes
nike lebron shoes
yeezy
kd 12
paul george shoes
golden goose
adidas yeezy
kd13
kd 13
off-white

sheateec said...

go right here check it out blog hop over to this website this article her response

Anonymous said...

official statement n5b61s4n40 replica ysl replica bags blog o9f40o5i27 replica bags wholesale mumbai useful source s7m89l1n09 replica bags and watches home k6l04a0w04 replica louis vuitton handbags replica bags from turkey j8j82q4i44