Saturday 27 February 2010

Pecha Kucha vol.3

To Pecha Kucha Night είναι μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον και πραγματοποιείται σε 155 πόλεις παγκοσμίως. Το κοινό της είναι κυρίως νεαρό και από τον ευρύτερο χώρο της τέχνης - design.
Υπεύθυνη για την οργάνωση του Pecha Kucha Athens είναι μια ομάδα που αποτελείται από δύο αρχιτέκτονες και έναν πολιτικό μηχανικό: Μάρθα Γιαννακοπούλου, Γιάννης Δουρίδας και Μάρκος Δουρίδας αντίστοιχα.

Φέτος πραγαματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα.
Αψηφώντας το δημοσιονομικό έλλειμμα, αγνοώντας το υπέρογκο δημόσιο χρέος και φυσικά... με μεγάλο αίσθημα ευθύνης η ομάδα του Pecha Kucha Athens, διοργανώνει μία ακόμα βραδιά Pecha Kucha.

Στο χώρο του Interni στο Γκάζι, την Παρασκευή 5 Μαρτίου, εμπνευσμένοι δημιουργοί, εικαστικοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, σεναριογράφοι, προγραμματιστές, αρχιτέκτονες, σχεδιάστριες μόδας και άλλοι περιθωριακοί θα προσπαθήσουν να μας συναρπάσουν παρουσιάζοντας αυτά που τους ενδιαφέρουν με μόλις 20 εικόνες x 20 δευτερόλεπτα ο καθένας.

Η ομάδα της Αθήνας συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του PechaKucha Foundation και του Architecture for Humanity, για την ανοικοδόμηση της Αϊτής και καλεί το κοινό του Pecha Kucha να ενημερωθεί, να ευαισθητοποιεί και να βοηθήσει. Στο 3ο PKN θα διατίθενται συλλεκτικές κονκάρδες του Pecha Kucha Athens σχεδιασμένες από την ομάδα του design walk, αποκλειστικά για τη βραδιά της 5ης Μαρτίου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ίδρυμα Architecture for Humanity για την ανακατασκευή που πραγματοποιεί στην Αϊτή.

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010 - 20.20 μ.μ.
Interni, Ερμού 152, Γκάζι

Περισσότερα εδώ pecha-kucha.org/night/athens
pecha-kucha.org/daily

No comments: