Saturday 25 April 2009

15η Art Athina

Η Art-Athina είναι η καταξιωμένη ετήσια διεθνής συνάντηση σύγχρονης τέχνης που θεσμοθετήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης.
Σκοπό έχει να παρουσίασει στο ευρύ κοινό επιλογές από τη σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών,αναγνωρισμένων και όχι.


Η 15η Art-Athina θα διεξαχθεί από τις 21 έως και τις 24 Μαΐου 2009 στο Κλειστό Φαλήρου (Γήπεδο Taekwondo), Ολυμπιακά Ακίνητα, στο Φαληρικό Δέλτα.

Θα συμμετέχουν πάνω από 65 γκαλερί από την Ελλάδα, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Γαλλία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και την Κύπρο οι οποίες θα παρουσιάσουν έργα περισσοτέρων από 300 καλλιτεχνών. Όπως πάντα, θα συμπεριλαμβάνει παράλληλες δράσεις -εκθέσεις, ομιλίες, performance, κτλ.- μέσα στον εκθεσιακό χώρο, που θα παρουσιάζουν και θα σχολιάζουν τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Στο πλαίσιο της Art-athina θα ενταχθούν και εκθέσεις άλλων φορέων, σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός «ιστού τέχνης» που θα αγκαλιάσει την πόλη.

πηγή www.elculture.gr

No comments: