Monday 7 September 2009

Design S

Σε μια ειδική σειρά εκδηλώσεων, που φέρει τον γενικό τίτλο:
«Design S: Ποιότητα Ζωής στο Αστικό Περιβάλλον. Καινοτομία, υψηλή τεχνολογία, Νέες Ιδέες, με επίκεντρο την ανθρωπότητα και τη φύση», μας προσκαλούν η Σουηδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ίδρυμα Ευγενίδου, από 11 έως 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Η σειρά των εκδηλώσεων αυτών, περιλαμβάνει τη βραβευμένη έκθεση Σουηδικού Design “Design S” αλλά και δύο ενδιαφέρουσες Ημερίδες με προσκεκλημένους από την Σουηδία και την Ελλάδα, και στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα σε Σουηδούς και Έλληνες, ανάμεσα σε Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Σχεδιαστές αλλά και τον καθένα από εμάς ώστε να αναζητηθούν «όμορφες» και υλοποιήσιμες φόρμες, ιδέες και σχέδια προσανατολισμένα στην δημιουργία ενός βιώσιμου αστικού περιβάλλοντος και μιας ανθρώπινης αξιοπρεπούς καθημερινής πραγματικότητας.

Καινοτόμες λύσεις, προτάσεις που παρακολουθούν την αιχμή της τεχνολογίας αλλά και νέες ιδέες , μέσα από την εμπειρία του Σουηδικού μοντέλου ανάπτυξης, έρχονται να μας προβληματίσουν και ενδεχομένως να μας επηρεάσουν προς το καλύτερο.

- Έκθεση Βραβευμένου Σουηδικού Design:«DESIGN S»
11-27 Σεπτεμβρίου 2009

- Ημερίδα: «Design για μία καλύτερη ποιότητα ζωής»
16 Σεπτεμβρίου 2009

-
Hμερίδα: «Το Αστικό Περιβάλλον στον 21ο αιώνα»
23 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσημη γλώσσα της Ημερίδας θα είναι τα Αγγλικά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως θα είναι η δήλωση συμμετοχής.Η ημερίδα ξεκινά στις 9.30 π.μ. και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία προς/και από Ελληνικά και Αγγλικά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως θα είναι η δήλωση συμμετοχής.

Ίδρυμα Ευγενίδου / Λεωφόρος Συγγρού 387 /Φάληρο -Αθήνα

περισσότερα εδώ www.swedenabroad.com

πηγή gda

No comments: