Saturday 12 September 2009

Logitech SqueezeBox Players

H Logitech έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις επερχόμενες προσθήκες στη σειρά Squeezebox.

Το Squeezebox Radio είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής, που θέλουν να απολαύσουν στο μέγιστο την ψηφιακή μουσική (διαδικτυακό ραδιόφωνο, online μουσικές υπηρεσίες και τραγούδια που βρίσκονται αποθηκευμένα στον υπολογιστή).

Παρέχει τέλειο ήχο και εύκολη πρόσβαση σε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής μέσω μίας ζωηρής διεπιφάνειας, και όλα αυτά σε μία πολύ μικρή συσκευή.

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής του επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει έναν δυνατό, υψηλής ποιότητας ήχο, με ελάχιστη παραμόρφωση, από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, χάρη στον all-in-one σχεδιασμό του, που περιλαμβάνει ηχεία (woofers και tweeters). Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσει ο χρήστης τη συσκευή στο ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον καλώδια.

Στην έγχρωμη οθόνη LCD των 2.4 ιντσών, ο χρήστης μπορεί να δει τα εξώφυλλα των μουσικών άλμπουμ, πληροφορίες σχετικά με τα μουσικά κομμάτια και τον ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς και φωτογραφίες screen savers.

Επιπλέον, όσοι είναι χρήστες του Facebook, μπορούν μέσω του Radio να προτείνουν μουσικά κομμάτια στους φίλους τους αλλά και να λάβουν τις αντίστοιχες προτάσεις των φίλων τους, ενώ οι χρήστες του Flickr μπορούν να προβάλουν slideshows.


Η Logitech ανακοίνωσε επίσης το Squeezebox Touch. Ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής, που θέλουν να ακούνε ψηφιακή μουσική στο σαλόνι τους. Το Touch διαθέτει έγχρωμη διαισθητική οθόνη αφής 4.3 ιντσών, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει και να ακούει εύκολα μουσική, να βλέπει τα εξώφυλλα των άλμπουμ, καθώς και φωτογραφίες. Επιπλέον υποστηρίζει κωδικοποίηση υψηλής ανάλυσης, για πλούσιο ήχο, με ελάχιστη παραμόρφωση.

Τόσο το Radio όσο και το Touch διαθέτουν ασύρματο 802.11g, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τραβούν μουσικά κομμάτια όλων των ειδών (συμπεριλαμβανομένων των Pandora, iTunes, Sirius και διάφορα άλλα διαδικτυακά streams) απευθείας από υπολογιστές Mac, Windows ή Linux, αλλά μόνο το Touch μπορεί να παίξει απευθείας κομμάτια από USB και κάρτες SD.

Το Radio αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του μήνα και η τιμή του θα είναι γύρω στα 140 Ευρώ, ενώ το Touch αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο και η τιμή του θα είναι υψηλότερη, στα 210 Ευρώ περίπου.

Περισσότερα εδώ www.logitechsqueezebox.com

πηγή pathfinder

No comments: