Monday 28 June 2010

Πανευρωπαϊκός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (Ε.Ι.Α.), ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) και η εταιρία SIKA Hellas προκηρύσσουν πανευρωπαϊκό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κοινότητας κοινωνικών κατοικιών με αρχές οικολογικού σχεδιασμού.
 Πρόκειται για τον σχεδιασμό συγκροτήματος κτιρίων κατοικιών σε οικόπεδο του Δήμου Αξιού νομού Θεσσαλονίκης, ακολουθόντας τις γενικές αρχές του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), που είναι αυτές της οργανωμένης δόμησης, δίνοντας προτεραιότητα στην εύρυθμη λειτουργία του συνολικού συγκροτήματος.
Ο διαγωνισμός είναι Ευρωπαϊκός και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διπλωματούχοι Αρχιτέκτονες έως 45 ετών, είτε ατομικά, είτε με τη μορφή εταιρίας, είτε σε ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων, που έχουν δικαίωμα ασκήσεως επαγγέλματος σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Το όριο των 45 ετών υπολογίζεται μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των μελετών και δεν ισχύει για όλα τα μέλη των μελετητικών ομάδων, παρα μόνο για όλους τους Αρχιτέκτονες της κάθε ομάδας.)
Υποβολή συμμετοχών έως 15 Οκτωβρίου 2010.
Περισσότερα εδώ

No comments: