Sunday 12 July 2009

Greece is for lovers

Είναι νέοι,είναι τρείς,είναι αιρετικοί και είναι designers.Είναι η ομάδα σχεδιαστών με το όνομα Greece is for lovers,που αποτελείται από τους Βάσω Δάμκου,Θάνο Καραμπάτσο και Χριστίνα Κοτσιλέλου.

Η αρχή έγινε περίπου 3 χρόνια πρίν,την εποχή που κι οι τρείς σπούδαζαν στο Λονδίνο.Παρουσίασαν μαζί ένα πρότζεκτ(wine cooler Ingrid & Stavros) και από τότε αποφάσισαν να συνεργαστούν και να ασχοληθούν με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Η εταιρεία τους συστήθηκε το 2007,με σκοπό να προβάλλει σταθερά μια Ελλάδα που της "πάει να χαμογελάει".Με μια έντονη χιουμοριστική και αυτοσαρκαστική διάθεση πολλές φορές,οι συγκεκριμένοι εραστές της Ελλάδας,είναι σαν μικροί Αριστοφάνηδες που ξεπήδησαν από τη σκηνή του βιομηχανικού σχεδιασμού για να κάνουν το κέφι τους .

Τα προϊόντα τους,εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση,αγγίζουν διακριτικά τα όρια του kitsch με μια επαναστατική,σύγχρονη και σκερτσόζικη προσέγγιση που τα κάνει αντικείμενα του πόθου για εραστές της Ελλάδας ή μη.

Μερικά από τα αντικείμενα που έχουν σχεδιάσει και κυκλοφορούν ήδη στο εμπόριο είναι τα βαράκια "Build your Myth",ένα ποτήρι για martini το "Hooker's delight" με ενσωματωμένο αγκίστρι για την πράσινη ελιά που το συνοδεύει,θήκες i-Pod "Granny tunes,"φτιαγμένες από σεμεδάκια που θα έπλεκε μια μεταμοντέρνα γιαγιά , τα κεριά "Hermaphrodite" που αναπαριστούν τον Ερμή και την Αφροδίτη με γυαλία ηλίου,κουρτίνες με αποτυπωμένα τα βήματα του συρτάκι "Opa curtains"....όλα τόσο εύστοχα δωσμένα,τόσο ευφάνταστα και αυθεντικά.

Οι Greece is for lovers παρουσιάζουν κάθε χρόνο τη δουλειά τους σε διεθνείς εκθέσεις,προβάλλονται από τον διεθνή τύπο και βλέπουν τα προϊόντα τους να εκτίθενται σε μπουτίκ του εξωτερικόυ αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα (Fenafresh,Θεσσαλονίκη) καθώς και στο δικό τους στην οδό Καρυάτιδων 13Α στο Μακρυγιάννη.

Περισσότερα εδώ www.greeceisforlovers.com
πηγή blue

3 comments:

yanmaneee said...

curry shoes
jordan 11
hermes
yeezys
balenciaga sneakers
outlet golden goose
adidas yeezy
moncler outlet
supreme clothing
yeezy boost 350 v2

teereaus said...

visitez Dolabuy YSL source officielle Prada Dolabuy vérifiez ceci répliques de sacs 7a en gros

theemees said...

replica bags in bangkok hermes replica handbags t8p49b1s25 replica bags uk 9a replica bags replica gucci bag j4t26t0n61 best replica ysl bags More hints k9w62c4c82 replica gucci handbags replica goyard bags