Saturday 15 May 2010

Διάλεξη απο τους Lundgaard & Tranberg

Την Τετάρτη 19 Μαΐου πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη,κτίριο οδού Πειραιώς, διάλεξη από το δανέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο Lundgaard & Tranberg.
Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, με τίτλο "Υπερβόρειες Διαθλάσεις της Ευρωπαϊκής Αρχιτεκτονικής"και θέμα την αρχιτεκτονική της Σκανδιναβίας.

Οι Lundgaard & Tranberg ιδρύθηκαν το 1984 και δραστηριοποιούνται στα πεδία της αρχιτεκτονικής, της πολεοδομίας, του περιβαλλοντικού σχεδιασμού καθώς και του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Η συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς αλλά και η υλοποίηση ενός μεγάλου φάσματος έργων τους έχουν καταστήσει ένα από τα γνωστότερα και πιο αναγνωρισμένα αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας τους.
Έχουν λάβει μέρος σε σειρά ερευνητικών και πιλοτικών μελετών με αντικείμενο τη βελτίωση των οικοδομικών προϊόντων και διαδικασιών και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό.

Έχουν βραβευθεί σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ενώ για τρία συναπτά έτη(2006-2008) απέσπασαν το RIBA European Award.Πρόσφατα βραβεύθηκαν για τη νέα πτέρυγα του West Zeeland Art Museum.

Περισσότερα για τους Lundgaard & Tranberg εδώ

Μουσείο Μπενάκη
Κτίριο Οδού Πειραιώς
Ώρα έναρξης : 19:30
Είσοδος ελεύθερη
www.benaki.gr

3 comments:

smethe said...

Full Article Your Domain Name blog link a fantastic read look at this web-site this website

whanou said...

hop over to here this link discover here their explanation Visit Your URL Continue Reading

tosat said...

read this article replica chanel bags ebay navigate to this website replica bags gucci check out the post right here replica bags louis vuitton